Un loc cu multă savoare și bunătăți pe alese. Târgul Mărului este punctul de atracție în acest sfârșit de săptămână pentru numeroși localnici și vizitatori din împrejurimi. Nu doar pomicultorii sunt în centrul atenției, ci și producătorii de marcă din zona Fălticeni.
Ne-am oprit la standul Raitar ca să aflăm care au fost preferințele cumpărătorilor la ediția din acest an.
Raionul producătorului din comuna Cornu Luncii s-a remarcat, ca de fiecare dată, prin diversitatea ofertei, dar și prin modul în care și-au expus marfa.
Pe parcursului târgului, la standul Raitar era coadă la bunătăți aproape tot timpul. Asta spune aproape totul despre cât de apreciate sunt preparatele firmei.
Am vizitat standul Raitar și am vrut să vedem care au fost preferințele cumpărătorilor.
În capul listei se află produsele din carne de porc Mangalița. Acestea au fost preferate de majoritatea clienților.
Raitar le-a oferit clienților opt sortimente. Produsele nu sunt deloc ieftine, dar punctează la capitolul gust și sănătate.
Carnea delicioasă, bogată în proteine de calitate superioară, cu un nivel scăzut de colesterol, ușor de digerat şi asimilat în organism.
Cei care au cumpărat, au plătit între 50 și 80 lei kilogramul, în funcție de produs.
Clienții au avut de ales între cârnați, pastrămă, ceafă, slănină și mușchi din renumita rasă de porc.
Aceste produse sunt printre cele mai noi din oferta Raitar, pe care oameni cu experiență le prepară începând din acest an în unitatea din comuna Cornu Luncii.
Carnea de Mangalița s-a vândut atât de bine, încât marfa pregătită pentru dpuă zile s-a vândut doar într-o zi.
Pe lângă aceste bunătăți, Raitar, cel mai mare producător din preparate din carne din județul Suceava, i-a îmbiat pe clienți cu carne rumenită, fructe și legume coapte pe grătar, dar și numeroase sortimente de cârnați, pastramă, mușchi și alte bunătăți cu gust autentic.