Trei eleve ale Colegiului „Vasile Lovinescu” au bifat performanțe de top la un Concurs internațional de degustareEducație

Trei eleve ale Colegiului „Vasile Lovinescu” au bifat performanțe de top la un Concurs internațional de degustare

       Accesări: 1714

Au adunat un buchet de succese extraordinare. Trei eleve de la Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni se numără printre laureații unei importante competiții internaționale. Roxana Magheran, Mihaela Nuțu și Ana-Maria Pleșescu au participat recent la Concursul de analiză senzorială pentru produsele lactate, reușind să cucerească nu mai puțin de șase premii.

Competiția este una de tradiție, ediția cu numărul 26, fiind desfășurată în Olanda.

Au participat elevi de la licee și universități cu profil alimentar.

Printre concurenți au fost tineri din Olanda, Franța, Spania, Polonia și România.

Roxana, Mihaela și Ana-Maria au reprezentat România, și au făcut-o în cel mai bun mod posibil, grație pasiunii și cunoștințelor lor.

Evenimentul a reunit 54 de concurenți.

Rezultatele obținute au fost excepționale!

Locul I – secțiunea Lapte de consum – Pleșescu Ana-Maria

Locul II – secțiunea Brânză de capră – Magheran Roxana

Locul III pe echipe – Secțiunea Brânză Gouda cu chimen-echipa Colegiului Vasile Lovinescu Fălticeni

Locul III pe echipe – Sectiunea Unt – echipa Colegiului Vasile Lovinescu Fălticeni

Locul I pe echipe – secțiunea Brânză de capră-echipa Colegiului Vasile Lovinescu Fălticeni

Locul I pe echipe – secțiunea Lapte de consum echipa Colegiului Vasile Lovinescu Fălticeni

Elevele au fost îndrumate de profesorul doctor Monica Crețu, un adevărat mentor și formator de tineri valoroși.

Profesoara Crețu ne-a declarat că „suntem mândri de fetele noastre, care au demonstrat încă o dată valoarea învățământului românesc de specialitate și profesionalismul formării din domeniul industriei alimentare.



Spalatorie covoare

ȘTIRI